خرید زندگی

کشف لاشه شنگ اوراسیایی در زرین دشت فارس

کشف لاشه شنگ اوراسیایی در زرین دشت فارس

به گزارش خرید زندگی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست زرین دشت از کشف لاشه یک شنگ اوراسیایی در این شهرستان آگاهی داد و اظهار داشت: این کشف وجود اینگونه با ارزش در این منطقه را به ثبت رساند.



به گزارش خرید زندگی به نقل از مهر، مصیب ابراهیمی از کشف لاشه یک «شنگ اوراسیایی» در این شهرستان آگاهی داد و اظهار داشت: پیش از این، هیچ گزارشی از حضور شنگ اوراسیایی در جنوب استان فارس وجود نداشت؛ مشاهده این نمونه، بااینکه با تلف شدن همراه بود، اما از وجود اینگونه باارزش در این منطقه حکایت دارد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست زرین دشت با هشدار درباره ی وضعیت اینگونه اضافه کرد: بررسی های میدانی در مدت حدود ۲ سال قبل نشان داده است جمعیت اینگونه در منطقه خیلی محدود است و با تهدیداتی جدی همچون خشکسالی، صید بدون مجوز و تخریب پوشش گیاهی حاشیه رودخانه روبروست.

لازم به ذکر است گونه «شنگ اوراسیایی» (Eurasian Otter) با نام علمی Lutra lutra، یکی از این فاکتورهای بااهمیت است.
این حیوان که به «سمور آبی» نیز مشهور است، بطورکامل وابسته به اکوسیستم های آبی سالم می باشد.
حضور شنگ در رودخانه ای نشان داده است که آن رودخانه از کیفیت آب مناسب، جمعیت کافی ماهی و پناهگاه های امن برخوردار می باشد.
متأسفانه اینگونه در خیلی از مناطق جهان و همین طور ایران، به دلیلهای مختلف با کاهش شدید جمعیت روبرو شده و در لیست سرخ اتحادیه بین المللی صیانت از طبیعت (IUCN) در رده «نزدیک تهدید» قرار دارد.
این حیوان که به سمور آبی هم معروف است، بطورکامل وابسته به اکوسیستم های آبی سالم می باشد. متاسفانه این گونه در بسیاری از مناطق جهان و همینطور ایران، به دلیلهای مختلف با کاهش شدید جمعیت روبرو شده و در فهرست سرخ اتحادیه بین المللی صیانت از طبیعت (IUCN) در رده نزدیک تهدید قرار دارد.


منبع:

1404/08/02
12:31:45
5.0 / 5
22
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید زندگی