مدارس شاهد در برگزاری اجلاسیه سه هزار شهید استان سمنان همراه شوند
به گزارش خرید زندگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان خواهان همراهی مدارس شاهد در برگزاری اجلاسیه سه هزار شهید استان شد و اظهار داشت: این یک فعالیت معنوی با تمرکز بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
به گزارش خرید زندگی به نقل از مهر، قاسم شریفی بامداد سه شنبه در گردهمایی مدیران مدارس شاهد استان سمنان در محل مرکز آموزش رفاهی فرهنگیان شهمیرزاد بابیان این که کنگره ملی سه هزار شهید استان اواخر شهریور برگزار می شود، اعلام نمود: انتظار می رود مدارس شاهد در برگزاری این رویداد مشارکت داشته باشند.
وی با تأکید بر این که همراهی مدارس شاهد در غالب بخشنامه و ابلاغی و دستوری نیست، اضافه کرد: این همراهی کار دلی با تمرکز بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
مدیرکل آموزش وپرورش استان سمنان با اعلان اینکه تجربه موفق اجلاسیه نماز دانش آموزی، اجلاسیه شهدای فرهنگی و میزبانی راهبران سنجش را در تابستان پشت سر گذراندیم، اعلام نمود: در این رویداد مهم هم مدارس شاهد می توانند مشارکت فعال داشته باشند.
قاسمی با اعلان اینکه توسعه رشته های مهارتی در مدارس شاهد متوسط دوم مورد تأکید است، خاطرنشان کرد: در این خصوص باید پیشبینی لازم منظور شود با کاهش نرم دانش آموز و حذف رشته ها مواجه نباشیم.
وی با اعلان اینکه ثبت نام دانش آموزان در مدارس شاهد بر طبق ضوابط به انجام می رسد، اضافه کرد: اقدامات صورت گرفته مورد حمایت بنیاد شهید استان سمنان است.
منبع: buylife.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب