خرید زندگی
گفت وگوی ایسنا با رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

از چرایی انحلال خانه شهریاران جوان تا ورود شهرداری به اردوهای دانش آموزی

از چرایی انحلال خانه شهریاران جوان تا ورود شهرداری به اردوهای دانش آموزی

خرید زندگی: رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با حضور در خبرگزاری ایسنا در مورد مسائل مختلف این سازمان اعم از سرانجام خانه شهریاران جوان و چرایی حذف آن، موازی كاری فرهنگی در شهردرای، ضرورت تقویت روحیه نشاط و... توضیحاتی را ارائه نمود.



سعید اوحدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت تولید نشاط اجتماعی در پایتخت اظهار داشت: دغدغه های فرهنگی فعلی با سال های قبل متفاوت می باشد و سرعت تكنولوژی سبب شده كه هوشمندانه تر به مقوله فرهنگ بپردازیم.

وی با اشاره به اینكه تهاجم فرهنگی همواره مردم كشورمان را مورد هدف قرار می دهد، اظهار نمود: اما مسئله مهم این است كه با اتكاء به ظرفیت های موجود، بهترین راه را برای مقابله با این پدیده انتخاب نماییم و بر همین مبنا باید با اتكاء به تكنولوژی های به روز و شناخت سلیقه مخاطبان و تطبیق آن با دنیای بیرون، نسبت به تولید محتوا اقدام نمود.


تولید محتوای فرهنگی برای همه اقشار جامعه

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به اینكه نمی توان در حوزه فرهنگ برای همه مخاطبان یك نسخه واحد پیچید اظهار داشت: در سال 97 تلاش كردیم ضمن مخاطب شناسی، نسبت به تولید محتوا برای همه اقشار جامعه اقدام نماییم.

اوحدی با اشاره به اینكه سه رویكرد اصلی را برای این سازمان در سال 97 تعیین كردیم، اظهار داشت: امسال در بستر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب هستیم و باید در همه خیابان ها اماكن فرهنگی و... صحبت از 40 سال تجربه، 40 سال مقاومت و... باشد و به نسل سوم انقلاب نشان دهیم كه چه اتفاقاتی برای حفظ انقلاب افتاده است اما آیا اثری از این اتفاق می بینید! و بر همین مبنا یكی از رویكردهای ما این است كه در قالب و بستر چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در ارتباط با انقلاب، كارآمدی آن و استكبار صحبت نماییم.

وی با اشاره به اینكه ترامپ بارها اعلام نموده است كه در منطقه ما هفت تریلیون دلار خرج كرده است اما موفق نشده، اظهار داشت: با قاطعیت اعلام می كنم از آنجایی كه استكبار جهانی در حوزه دفاعی و نظامی ایران جرأت پیدا نكرد كه وارد شود و به بن بست خورد بنابراین دشمن سیاست و استراتژی خطرناك دیگری در پیش گرفت و آن ناكارآمد جلوه دادن نظام در حوزه های دیگر همچون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و تلاش دارد با همه ظرفیت های خود در حوزه اجتماعی و اقتصادی ورود كند و بر همین مبنا ما باید در مقابل آن امید، نشاط و كارآمدی نظام را نشان داده و پمپاژ یأس، ناامیدی و سرخوردگی كه از جانب استكبار جهانی تزریق می گردد را خنثی نماییم.

نباید نگاه مقطعی به مقوله فرهنگ داشت

یكی از برنامه های سازمان، تقویت روحیه نشاط، شادابی و امید میان مردم است

وی با اشاره به اینكه رویكرد دوم سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران تقویت روحیه نشاط، شادابی و امید میان مردم در قالب كارهای فرهنگی و هنری است، اظهار داشت: نشاط، شادابی و امید در جامعه طی یك فرآیند تولید می گردد و نباید نگاه مقطعی به این مقوله داشت و ما باید در مقابل پمپاژ هنرمندانه یأس كه در بیرون از مرزهای كشور طراحی می گردد اقدامات موثری انجام دهیم تا مبادا نشاط و امید از جامعه رخت بر بندد. همینطور رویكرد سوم سازمان هم جذب مشاركت مردمی در كارهای فرهنگی است؛ چون كه ما معتقدیم اگر مردم ضمام امور فرهنگی را به دست بگیرند از آنجایی كه فرهنگ برای مردم است می توانیم موفق تر باشیم.

اوحدی با اشاره به اینكه در جهت رویكردهای سازمان در سال 97 دو ستاد تشكیل شد، خاطرنشان كرد: یكی از ستادها پیرامون برنامه های تابستان 97 شكل گرفت كه بر مبنای آن مقرر شد برنامه های مفرح و شاد با مشاركت مردم در امور فرهنگی تدوین شود و ستاد دوم هم كه به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب شكل گرفت در جهت برنامه های تابستانه انقلاب شكل گرفت كه از 22 منطقه و 35 فرهنگسرای پایتخت طرح های پیشنهادی دریافت شد كه نهایتا 50 برنامه برای تابستان شاد در نظر گرفته شد كه پنج برنامه آن فراگیر و مابقی شاخص هستند.

اكران "خوبی ها" در سطح شهر

پرهیز از موازی كاری و عملكرد جزیره ای در برنامه های تابستانه پایتخت

وی با اشاره به اینكه یكی از مهمترین برنامه های سازمان، معرفی خوبی ها است، اظهار داشت: در همین راستا با كمك سازمان های مختلف 1400 اثر فاخر و زیبا در حوزه های مختلف جمع آوری شد تا بتوانیم با استفاده از فضاهای تبلیغاتی شهر، «خوبی ها را معرفی كنیم» كه بزودی در سطح شهر اكران می گردد.



رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به اینكه جشنواره تهران قدیم در باغ موزه قصر برگزار می شود، اظهار داشت: مردم تهران می توانند با حضور در باغ موزه قصر علاوه بر اینكه با زندان در دوران انقلاب آشنا می شوند از برنامه های مفرح و شادی كه در این باغ موزه در نظر گرفته شده است هم استفاده كنند. چون كه ما در باغ موزه قصر جشنواره موسیقی اقوام و دعوت از بزرگان موسیقی فاخر را در دستور كار قرار دادیم و این در حالیست كه با شبكه سه به جمع بندی رسیده ایم كه هر هفته یك برنامه شاد با حضور مردم در فرهنگسرا و یا پارك های سطح شهر برگزار گردد.

وی با اشاره به ضرورت جلب مشاركت مردم در اجرای برنامه های فرهنگی اظهار داشت: احساس نشاط اجتماعی بسیار مهم می باشد و تجربه نشان داده هر جایی كه مردم در اجرای برنامه های فرهنگی مشاركت داشته اند، توانسته ایم موفق تر و بهتر ظاهر شویم. بعنوان مثال در ماه رمضان سفره افطاری ساده برگزار گردید كه تمامی هزینه های آن از جانب مردم تأمین شد و دیدیم كه در ایام پایانی ماه رمضان تا 4000 نفر هم پای سفره افطاری ساده نشسته بودند.

اوحدی با اشاره به اینكه برای نخستین بار در طرح های تابستانه در جهت هم افزایی و پرهیز از موازی كاری و عملكرد جزیره ای تلاش كردیم ضمن تفاهم نامه با سایر دستگاه ها، نسبت به غنی سازی اوقات فراغت در فصل تابستان اقدام نماییم، اظهار داشت: یكی از این تفاهم نامه ها با وزارت آموزش و پرورش بود كه مقرر شد بیش از یك میلیون دانش آموز تهرانی از فضاهای در اختیار سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برای غنی سازی اوقات فراغت شان استفاده كنند.

برگزاری اردوهای تابستانه دانش آموزان در باغ كتاب

برگزاری تور تهرانگردی برای دانش آموزان و خانواده های كمیته امداد

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به اینكه مقرر است دانش آموزان در قالب اردوهای تابستانه به باغ كتاب بیایند و از امكانات آن استفاده كنند، اظهار داشت: حتی دانش آموزان غیر تهرانی هم در قالب اردوهای یك روزه می توانند از امكانات باغ كتاب استفاده كنند و این در حالیست كه دانش آموزان می توانند از تور تهرانگردی با رویكرد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بهره ببرند؛ چون كه مدیریت 10 خانه موزه با سازمان فرهنگی است و می توانیم نسبت به غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان اقدام نماییم.

وی همینطور از انعقاد تفاهم نامه با سازمان بسیج مستضعفان اطلاع داد و اظهار داشت: نظر به اینكه از ظرفیت بسیج در مساجد بهره برده ایم. با كمیته امداد هم برای انعقاد تفاهم نامه ای صحبت های نهایی شده تا بدسرپرست ها یا بی سرپرست ها از این تور انقلاب استفاده كنند.

اوحدی در مورد انضباط مالی در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به اینكه كار فرهنگی، كار پر هزینه ای است، اظهار نمود: 93 درصد بودجه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران صرف هزینه های جاری اعم از پرداخت حقوق و... می گردد و تنها هفت درصد صرف كارهای فرهنگی می گردد و با اینكه این بودجه كم است در صدد آن هستیم كه نسبت به جلب مشاركت مردم در كارهای فرهنگی اقدام نماییم و نمونه موفقی هم در ماه رمضان داشتیم كه حتی یك ریال هم پول از جانب سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به این برنامه ها تزریق نشد.

تدوین برنامه چابك سازی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

عدم نگاه درآمدزایی به مقوله فرهنگ

وی با اشاره به اینكه بحث نیروی انسانی هم یك واقعیت است كه همه دستگاه های كشور به دلیل نیروی انسانی زیاد متورم شده اند، گفت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران هم از این قاعده مستثنی نیست و در حال تدوین شاخص هایی هستیم كه بتوانیم بر مبنای آن نسبت به ایجاد و تولید كار جدید برای كارمندان اقدام نماییم كه نه تنها به تعدیل نیرو احتیاجی نباشد بلكه بتوانیم بیشترین بهره وری را از نیروی انسانی داشته باشیم. هر چند كه در جهت چابك سازی سازمان اقدامات خوبی صورت گرفته به گونه ای كه معاونت های مربوطه سازمان را در فرهنگسراها و مراكز مرتبط مستقر كردیم به گونه ای كه واحد IT سازمان به فرهنگسرای IT و واحد تئاتر به پردیس تئاتر تهران منتقل شده است تا بتوانند نظارت بهتر و بیشتری بر حوزه فعالیت خود داشته باشند.

اوحدی با اشاره به اینكه یكی از برنامه های ما عدم نگاه درآمدزایی به مقوله فرهنگ است، خاطرنشان كرد: بطور قطع سازمان ظرفیت هایی در جهت درآمدزایی دارد؛ اما برای ما درآمدزایی در مراحل بعدی است و هدف ما این است كه از فرهنگ غافل نشویم.

وی با اشاره به اینكه همه ساله در آستانه مهر ماه برنامه ای تحت عنوان «یاد یار مهربان» برگزار می شد، اظهار داشت: چندی قبل فردی به ما مراجعه نمود و عنوان داشت كه طلب محدود پرداخت نشده ای دارد كه این فرد به معاونت اجتماعی ارجاع داده شد تا بدهی اش پرداخت گردد و خوشبختانه از آنجایی كه اصطلاحا دخلمان به خرجمان می خورد، مشكل بدهی نداریم.

تأكید شهردار تهران بر هم افزایی دستگاه های فرهنگی در شهرداری

وی در مورد موازی كاری با دستگاه های فرهنگی دیگر در شهرداری تهران، اظهار نمود: شهردار تهران تاكید داشتند كه راهكارهای مختلفی برای پرهیز از موازی كاری و در جهت هم افزایی سازمان های فرهنگی شهرداری همچون سازمان فرهنگی و هنری و معاونت فرهنگی و اجتماعی تولید شود كه بر همین مبنا در ماه رمضان حدود سه برنامه را با همراهی معاونت فرهنگی و اجتماعی اجرا كردیم و این در حالیست كه شهردار تهران هم بر هماهنگی بین خانواده شهرداری تاكید دارند و در نخستین جلسه شورای هماهنگی فرهنگی با مسئولین كه خودشان تشكیل جلسه دادند، تاكید نمودند كه این شورا فعال تر شده و دستور جلسات مشخص داشته باشد تا بتوانیم هم افزایی بیشتری در درون شهرداری و در حوزه فرهنگ داشته باشیم.

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در مورد سرانجام مسجد ولیعصر با اشاره به اینكه كمیته ای در شهرداری با حضور افشانی و با حضور حاج آقا علی اكبری برگزار گردید تا تصمیم گیری در مورد بهره برداری از این مسجد دریافت شود، اظهار داشت: این مسجد متولی مشخصی دارد اما سرمایه گذاری از جانب شهرداری تهران انجام شده و باید در قالب هیات امنا كار پیش برود كه بر همین مبنا كمیته ای در شهرداری تشكیل شده تا در مورد این مسجد تصمیم گیری شود.

تشریح چرایی انحلال خانه شهریاران جوان
وی در مورد چرایی انحلال خانه شهریاران جوان هم با اشاره به اینكه ما در طول سال های اخیر فرهنگسراهای تخصصی بوجود آورده ایم تا بتوانیم در حوزه های مختلف جریان سازی فرهنگی داشته باشیم، اظهار داشت: حالا در كنار این مجموعه ها، خانه شهریاران جوان بوجود آمد كه نه موسسه بود، نه شركت، نه فرهنگسرا و نه حتی هیات مدیره داشت و حتی ساختار حقوقی هم برای آن تعریف نشده بود؛ اما فعالیت می كرد!

اوحدی با تاكید بر اینكه نگاهمان بر این بود كه وقتی مخاطب اول ما قشر جوان است و تمركزمان بر نوجوانان و جوانان تهرانی است، نباید این مورد را تنها در یك ساختمان محدود كرد، تصریح كرد: بنابراین مبحث توجه به جوانان را جزء سیاست های اصلی و اولویت های همه فرهنگسراها قرار دادیم و از همه مراكز فرهنگی سازمان اعم از كتابخانه، موزه، سینما و... خواستیم كه به جوانان توجه ویژه ای داشته باشند و حالا با این رویكرد به جای آنكه جوانان تنها در خانه شهریاران جوان مورد توجه قرار گیرند، در همه شهر دیده می شوند.

اجازه نمی دهیم سیاست زدگی و سیاست زدایی در فرهنگسراها حاكم شود

وی در مورد تبدیل برخی فرهنگسراها به پاتوق سیاسی و خروج این مراكز فرهنگی از اهداف اولیه هم افزود: اعتقاد ما امروز بر این است كه اگر سیاست وارد مقوله فرهنگ شود به مردم خیانت كرده ایم و بنابراین بنا به بیانات مقام معظم رهبری سه خصوصیت برای كار فرهنگی خوب احصا كردیم كه اعم از عدم جهت گیری است كه معتقدیم نباید سیاست وارد مقوله فرهنگ شود و همینطور كار فرهنگی ظرایف و لطایف هنری زیادی دارد كه باید به اهل فن سپرده گردد و سومین خصوصیت كار فرهنگی خوب هم این است كه مخاطب پسند باشد و بر همین مبنا تلاش می نماییم تا به یك ادبیات یكسانی در فرهنگسراها برسیم و از ایده های نو و خلاقانه كه ما را به سمت تحول پیش ببرد حمایت می كنیم؛ اما اجازه نمی دهیم سیاست زدگی و سیاست زدایی در فرهنگسراها حاكم شود.

نگاه ویژه فرهنگی به مناطق محروم

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در مورد توجه ویژه به مناطق محروم شهر تهران در حوزه فرهنگی هم اظهار داشت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در جهت توجه به سفارش های جدی مقام معظم رهبری، در مناطق محروم حضور موثری خواهد داشت اما دقت داشته باشید كه مناطق از دو بعد محروم هستند. یك آنكه امكان دارد برخی مناطق در توزیع عادلانه تولیدات فرهنگی فقیر و محروم باشند به گونه ای كه مثلا در منطقه 22 كه توسعه زیادی داشتیم اما در بحث فضای فرهنگی بسیار فقیر است و در كل منطقه 22 تنها یك فرهنگسرا آن هم در یك بن بست تولید شده است.

به گفته اوحدی، با اینكه منطقه 22 یك منطقه توسعه یافته ای است اما به علت توزیع نامتوازن تولیدات فرهنگی فقیر است و بر همین مبنا شهردار منطقه 22 اعلام نموده است كه در نظر دارد نسبت به شناسایی ساختمان های شهرداری و تبدیل آنها به مراكز فرهنگی اقدام كند؛ اما برخی مناطق هم به مانند مناطق جنوبی تهران هستند كه صدمه پذیر و محروم هستند كه در صدد آن هستیم كار جدی بر روی كاهش صدمه های اجتماعی انجام داده و بر همین مبنا ابزار و امكانات فرهنگی زیادی در جهت كاهش صدمه های اجتماعی در این مناطق متمركز می نماییم.

وی در ادامه با اشاره به مبحث صدمه ها در فضای مجازی اظهار داشت: متاسفانه یكی از آفت ها و صدمه های جدی برای خانواده ها و جوانان مسائلی است كه در فضای مجازی رخ می دهد و همیشه ما در مقابل فضای مجازی افراط و تفریط داشتیم كه باید این مسئله حل شود اما دقت داشته باشید كه هیچ خانواده ای اجازه نمی دهد كه یك جریان بی در و پیكر به مانند فضای مجازی حریم خانوادگی آنها را نقض كند و در همه جای دنیا برای این مورد چاره اندیشی شده است، این درحالی است كه در ایران با اینكه دیر وارد شدیم اما می توانیم راهكارهایی را دریافت نماییم كه همگان از آن راضی باشند و باید به سمت آموزش و دانایی پیش برویم تا مردم خودشان انتخاب كنند كه در فضای مجازی چه رفتاری داشته باشند.

اوحدی در مورد ایمنی سینماهای تحت نظارت این سازمان هم اظهار داشت: وزارت ارشاد متولی سینماها است و شاخص هایی را در نظر دارد كه اگر ایمنی سینماها از این شاخص ها فاصله داشته باشد با آتش نشانی مكاتبه كرده و از آن پس باید تمركز بر روی ایمن سازی صورت گیرد و تا كنون هم نامه ای در مورد نا ایمن بودن سینماهای مان نداشته ایم.


او همینطور در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت تعیین مدیر واحد نمایش در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و همینطور پردیس تئاتر تهران و تفكیك این دو مجموعه با مدیر جداگانه اظهار داشت: با رفتن " كرمی" از مجموعه شهرداری، برای مدیریت واحد نمایش افراد صاحب سبك و صاحب نظر كم نداریم و تابحال روزمه بیش از 15 نفر را بررسی نموده ایم و امیدواریم بزودی مدیریت آن معرفی شود و برای پردیس تئاتر تهران هم حتما باید با دقت بیشتر مدیری انتخاب گردد كه هم بتواند آن مجموعه را اداره كند و هم با عنایت به ظرفیت هایی كه برای اجرای تئاتر در آنجا وجود دارد، اقدام كند؛ چون كه این پردیس با امكاناتی كه دارد باید در تولید تئاتر فعال شود و بنابراین به دنبال انتخاب فردی با این خصوصیت ها هستیم.
رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران افزود: درباره اینكه مدیر این پردیس با واحد نمایش یكی باشد هم باید بگویم كه دراین باره یك كار مطالعاتی در حال انجام می باشد و از آنجائیكه مسئول پردیس تئاتر تهران باید حتما كار اقتصادی هم انجام دهد و نگهداری آنجا هم با دغدغه و وظایف سنگینی همراه می باشد، شاید فرصت برای تولید نمایش و تحقیقات برای مدیر فراهم نشود. بنابراین وجه غالب برنامه ریزی ما براین است كه یك نفر مدیر تئاتر در سازمان فرهنگی و هنری داشته باشیم و یك نفر هم مدیر پردیس تئاتر تهران باشد.
اوحدی در مورد به تعویق افتادن زمان بهره برداری مسجد كنار تئاتر شهر و تعیین متولی آن هم اظهار داشت: مسجد ولیعصر (عج) حدود 2000 متر مربع فضای فرهنگی دارد و حدودا كامل شده است. این بنا در صورت جلسات با عنوان مسجد و مجموعه فرهنگی شناخته شده و به تازگی جلسه ای با حضور آقای افشانی (شهردار تهران) و آقای علی اكبری (رییس مركز رسیدگی به امور مساجد كشور ) برگزار شده تا برای مدیریت اجرایی آنجا هماهنگی حاصل شود و در این ساختمان شهرداری سرمایه گزاری نموده و كارها باید با تشكیل یك هیات امنا صورت گیرد.
اوحدی در پاسخ به این سوال كه اعضای هیئت امنای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تا چه اندازه با یكدیگر تعامل دارند؟ اضافه كرد: من بخش عمده ای از مسئله كه تعامل بین نهادها در این زمینه وجود ندارد را می پذیرم. حتما باید ما بعنوان سازمان فرهنگی هنری با وزارت ارشاد، اداره كل موسیقی و معاونت هنری تعامل داشته باشیم تا خروجی بهتری داشته باشیم. امروز در معركه ای كه جنگ بزرگ فرهنگی شروع شده است، متأسفانه دشمن اعتلاف می كند، ما در حوزه خودمان با همه ظرفیتی كه داریم متاسفانه گاهی اوقات هماهنگی نداریم و اگر می خواهیم موفق شویم دو راه بیشتر وجود ندارد. یكی اعتقاد به یكدیگر داشته باشیم و به هم كمك نماییم و در حوزه فرهنگ با یكدیگر تعامل داشته باشیم و در شهرداری موازی كاری نداشته باشیم و دیگری هم رفتن به سمت مردم و اعتماد به آنان برای حل مشكلات است.

انتخاب مربیان موسیقی با هماهنگی وزارت ارشاد
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینكه سازمان فرهنگی وهنری شهرداری تا چه اندازه با وزارت فرهنگ و ارشاد در حوزه انتخاب مربیان آموزش موسیقی یا هنرهای تجسمی همكاری می كنند؟ افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز موسسات فرهنگی را در حوزه موسیقی و سینما می دهد و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری باز مجوزی بر مبنای مجوز وزارت ارشاد صادر می كند. پس از آنكه مجوز داده می شود، موسسات آئین نامه هایی دارند. در این سازمان تمام مربیان در حوزه اداره كل آموزش تایید صلاحیت می شوند كه این كار سختگیرانه اعمال می گردد.
به قول رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، حتی به خانه های فرهنگی مشاركتی هم اعلام نموده ایم كه شیوه نامه موجود این سازمان را در حوزه آموزش هم رعایت نمایند، ما 76 مهدكودك داریم و اگر خدای نكرده مربی را انتخاب نماییم كه واجد شرایط نباشد امكان دارد یك اتفاق غیر قابل جبران رخ دهد و خدا را شكر كه تا به امروز اتفاقی هم نداشته ایم.
اوحدی در پاسخ به این سوال كه سازمان فرهنگی و هنری تا چه اندازه با سازمان زیباسازی شهرداری برای محتوای بیلبوردهای شهری همچون میدان ولیعصر یا توجه به حقوق شهروندی در تبلیغاتی كه روی اتوبوس های شهری نصب می شود، تعامل دارد؟ افزود: ما بعنوان سازمان فرهنگی وهنری شهرداری با سازمان زیباسازی در بالاترین سطح تعامل هستیم و از انصاف به دور است كه بگوییم چنین تعاملی بین ما وجود ندارد.
وی افزود: مسئولیت بیلبوردها و تبلیغات روی اتوبوس های شهری، تبلیغات شهری و سازه های فرهنگی شهر با ما نیست. ما مسئولیت فرهنگسراها، خانه فرهنگ ها، 372 كتابخانه با 150هزار عضو و 450 هزار عنوان كتاب را داریم. كارهایی كه ما تا به امروز با سازمان زیباسازی انجام داده ایم با همكاری با یكدیگر بوده است. برای مثال مسئولیت كمیته فرهنگی عید فطر بر عهده بنده بود. سازمان زیباسازی آنچه كه داشت را ظرف چهار روز بسیج كرد و جشنواره«خوبی ها را معروف كردیم» كار بسیار زیبایی بود كه 1400 عكس زیبا برای ما ارسال كردند كه با سازمان زیبا سازی درباره استفاده از این عكس ها روی بیلبوردهای شهری صحبت كردیم و مصوب شد كه از این عكس ها در سطح شهر استفاده نماییم.

سازمان فرهنگی هنری شهرداری و آقای تناولی باید به حكم دادگاه تمكین كنند
وی ادامه داد: امسال، سال پشتیبانی از كالای ایرانی اعلام شده است. مسئولیت ستاد برگزاری نمایشگاه های پشتیبانی از كالای ایرانی به وزارت رفاه، آقای ربیعی و معاون او آقای كلانتری محول شد كه كمیته فرهنگی آن را به ما سپردند بنابراین فراخوانی دادیم كه 100 اثر تصویری و گرافیكی برای ما ارسال شد.
اوحدی در مورد اینكه چه تصمیمی درباره آثار پرویز تناولی كه در موزه امام علی(ع) نگهداری می شود، دارید؟ اضافه كرد: مبحث آقای تناولی یك مبحث بسیار قدیمی و طولانی مدت با سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران است. بحث حقوقی در آن مطرح است و مسئله شخصی نیست. احكام دادگاه صادر شده و سازمان فرهنگی هنری شهرداری و آقای تناولی باید به حكم دادگاه تمكین كنند.








1397/05/01
13:25:28
5.0 / 5
4173
تگهای خبر: اجتماعی , تولید , خانواده , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
خرید زندگی