معاون سازمان محیط زیست اعلام كرد
تدوین سند مشارکت مردمی در سازمان محیط زیست
به گزارش خرید زندگی، معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست از تدوین سند مشارکت مردمی، پیگیری اختصاص بودجه برای همکاری پروژه محور با انجمن های مردم نهاد و ایجاد مرکز آموزش تخصصی هیرکانی در چالوس اطلاع داد و بر لزوم شفافیت اطلاعات و تفکیک وظایف با سازمان منابع طبیعی تاکید کرد.
به گزارش خرید زندگی به نقل از ایسنا، کیادلیری درباره ی همکاری این سازمان با تشکل های محیط زیستی اظهار نمود: سازمان حفاظت محیط زیست با وجود آن که جزو بدنه دولت می باشد، ساختاری قانونی دارد که باید دغدغه ها را منتقل کند.
وی ضمن اشاره به وجود برخی اشکالات در ارتباط با تشکل ها اضافه کرد: درحال تهیه سند مشارکت مردمی و ساماندهی سازوکار ارتباط با تشکل ها هستیم.
وی با اعلان اینکه در برنامه هفتم توسعه هم پیش بینی شده است تا یک درصد از هزینه های جاری شرکتها صرف تشکل ها شود، اظهار داشت: پیگیر هستیم با همکاری سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای همکاری پروژه محور با انجمن های مردم نهاد درنظر گرفته شود؛ چونکه یکی از ایرادات گذشته، پروژه محور نبودن تعامل با انجمن ها و ضعف در ارزیابی ها بوده است.
کیادلیری ضمن اشاره به برخی صدمه ها در عرصه تشکل ها خاطرنشان کرد: نبود اطلاعات شفاف می تواند زمینه ساز شایعه سازی شود و تشکل ها را به مصرف رسانه ای بکشاند.
وی تاکید کرد که اطلاع رسانی شفاف و مستند مانع بروز چنین مشکلاتی خواهد شد و جایگاه تشکل ها به عنوان نماد مشروعیت اجتماعی باید تقویت شود.
معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست همینطور درباره ی همکاری با دیگر دستگاه ها اظهار داشت: نزدیک ترین مجموعه به این سازمان، سازمان منابع طبیعی است و جلساتی برای تفکیک وظایف برگزار شده تا از اقدامات تکراری یا متناقض جلوگیری شود.
وی ادامه داد: سازمان منابع طبیعی ماهیتی فنی و اقتصادی دارد، در حالیکه سازمان محیط زیست با نگاه حیات محور و ابزار حقوقی فعالیت می کند و آموزش های آن هم اجتماعی و زمینه ساز است.
کیادلیری از ایجاد چند مرکز تخصصی آگاهی داد و اظهار داشت: بعد از حریق مناطق جنگلی الیت، مرکز تخصصی آموزش محیط زیست در چالوس راه اندازی شده که درحال تکمیل است و مقرر است به عنوان مرکز آموزش کل هیرکانی فعالیت کند.
به نقل از ایشان، در این مرکز همکاری نزدیکی با سازمان منابع طبیعی برقرار شده تا هم افزایی و زبان مشترک میان محیط بانان و جنگلبانان تقویت شود.
طبق گزارش پاد، وی تاکید کرد که نشست های مشترک بصورت مستمر برگزار می گردد و نتایج اقدامات هم اعلام خواهد شد.
حرف آخر اینکه وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه هم پیش بینی شده است تا یک درصد از هزینه های جاری شرکتها صرف تشکل ها شود، گفت: پیگیر هستیم با همکاری سازمان برنامه و بودجه، اعتباری برای همکاری پروژه محور با انجمن های مردم نهاد در نظر گرفته شود؛ چراکه یکی از ایرادات گذشته، پروژه محور نبودن تعامل با انجمن ها و ضعف در ارزیابی ها بوده است. کیادلیری از ایجاد چند مرکز تخصصی آگاهی داد و گفت: پس از حریق مناطق جنگلی الیت، مرکز تخصصی آموزش محیط زیست در چالوس راه اندازی شده که در حال تکمیل است و مقرر می باشد به عنوان مرکز آموزش کل هیرکانی فعالیت کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب