خرید زندگی
رییس سازمان ثبت احوال كشور تاكید كرد

لزوم ثبت نشانی اشخاص حقیقی در سامانه مدیریت نشانی ثبت احوال

لزوم ثبت نشانی اشخاص حقیقی در سامانه مدیریت نشانی ثبت احوال

به گزارش خرید زندگی، رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تأکید بر لزوم ثبت نشانی اشخاص حقیقی در سامانه مدیریت نشانی ثبت احوال، اظهار داشت: سازمان ثبت احوال کشور متولی مدیریت نشانی اشخاص حقیقی و ارائه آمار و گزارش های جابجایی و مهاجرت مبتنی بر اطلاعات پایگاه نشانی ایرانیان است.


هاشم کارگر در گفت و گو با ایسنا، در تشریح شیوه تولید آمارها و فاکتورهای جمعیتی و نفوس کشور در سطوح مختلف جغرافیایی اظهار داشت: رویدادهای حیاتی ثبت شده توسط سازمان ثبت احوال از اصلی ترین مولفه های تغییرات جمعیتی در هر ناحیه جغرافیایی است. این سازمان حسب ماموریت و وظیفه ذاتی خود از سال های ابتدای تأسیس، جمع آوری آمارهای انسانی را انجام داده است. در سنوات گذشته آمار رویدادها بوسیله نسخ کاغذی توسط استانها به سازمان اعلام و در دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی در دفاتر مخصوص جمع آوری می شد.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۷۵ سیستمی برای جمع آوری آمارهای به طور نیمه مکانیزه طراحی گردید. این سیستم تا سال ۱۳۸۲ آمارهای حیاتی و اقلام مربوط به آن شامل جنسیت و منطقه جغرافیایی تا سطح شهرستان را تولید می کرد. از سال ۱۳۸۲ با اجرای پروژه شناسایی اقلام آمارهای ثبتی (در دوفاز) با پیشنهاد دفتر آمار، توسعه سامانه گزارش گیری در دستور کار قرار گرفت و باتوجه به تغییر رویکرد سازمان ثبت احوال درباب تولید و انتشار آمار رویدادهای حیاتی سامانه دیگری طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفت که در آن اقلام رویدادها توسط فرمهای واسط در استانها تهیه و در محل استانها داده آمایی و توسط فلاپی به دفتر آمار ارسال و در این دفتر در سامانه اصلی بارگذاری می شود.
کارگر افزود: این مساله تا سال ۱۳۸۷ ادامه داشت. اقلام ثبتی از رویدادهای حیاتی که توسط این سامانه تولید شده شامل جنسیت، سن مادر در ولادت ها، سن متوفی در وفات، توزیع سنی زوجین در ازدواج و طلاق است. در حقیقت از سال ۱۳۸۷ ثبت برخط رویدادهای ولادت و فوت در سازمان محقق شده است. با توجه با کُندی سرعت سیستم گزارش گیری بین سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۷ به سبب تجمیع شدن رکوردهای هر سال، گاهی اوقات برای دریافت یک گزارش ساده ولادت و یا فوت ۲ الی ۳ ساعت وقت لازم بود.
وی اشاره کرد: تکنولوژی سامانه تولید گزارشات آماری به اولاپ(پردازش تحلیلی برخط) تغییر پیدا کرد که در آن سرعت انجام کار و گزارش گیری بسیار بالاتر از سامانه قبلی بود و به طور مستقیم از اطلاعات پایگاه جمعیت کشور تغذیه می کند و تا امروز نیز از آن استفاده می شود.
کارگر افزود: ثبت به هنگام رویدادهای ولادت و فوت توسط سازمان از سال ۱۳۸۷ ظرفیت تازه ای برای تولید سیستم گزارش گیری جدید ایجاد کرد. علاوه بر اقلام قبلی، اقلامی مانند گزارشات بر حسب تک سن مادر و پدر در ولادت ها، میانگین سن والدین در ولادت، میانگین سن متوفی، گزارشات بر حسب تک سن زوجین، توزیع سنی زوجین به طور تک سن، میانگین سن زوجین در ازدواج و طلاق و... افزوده شد.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع مدیریت نشانی اشخاص حقیقی اشاره نمود و اضافه کرد: در سالهای قبل، نیازی به اعلام تغییر نشانی در سازمان ثبت احوال نبود؛ اما هم اکنون باتوجه به قانون الزام اختصاص شماره ملی و کد پستی و بخشنامه مربوط به آن که مصوبه جلسه یازدهم شورای اجرائی فناوری اطلاعات و نیز ماده ۶۳ قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت است کلیه افرادی که آدرس محل سکونتشان تغییر می کند باید به سایت اعلام اینترنتی تغییر نشانی در سازمان ثبت احوال مراجعه نموده و مراحل مربوط به تغییر نشانی خودرا در این سایت انجام دهند.
وی اشاره کرد: سازمان ثبت احوال کشور متولی مدیریت نشانی اشخاص حقیقی و ارائه آمار و گزارش های جابجایی و مهاجرت مبتنی بر اطلاعات پایگاه نشانی ایرانیان است و باتوجه به آثار مهم ثبت نشانی در سامانه سازمان ثبت احوال کشور سعی شده شرایط تسریع و تسهیل این امر برای شهروندان فراهم گردد.



1401/11/28
13:13:29
5.0 / 5
463
تگهای خبر: اینترنت , تولید , خانواده , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
خرید زندگی