رییس كمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر عنوان كرد
عرضه گزارش معاونت ها و سازمان ها در صحن شورا تکمیل کننده رصد شهرداری تهران
به گزارش خرید زندگی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تکیه بر ثمر بخش بودن عرضه گزارش عملکرد سازمان ها و شرکن های تابعه شهرداری در صحن شورا اظهار داشت: رصد عملکرد شهرداری تهران پیش از مراسم تحلیف شروع شده بود و الان دارد مراحل پایانی خویش را می گذراند.
به گزارش خرید زندگی به نقل از ایسنا، مهدی عباسی در هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: آشنایی با عملکرد و نشست با مدیران شهرداری تهران صرفاً در ارتباط با جلسات شورا بعد از مراسم تحلیف نبود. اعضای شورا با اقدامی خارج از موعد برگزاری جلسه تحلیف جلسات هم اندیشی را برگزار کردند و رصد عملکرد شهرداری تهران پیش از مراسم تحلیف شروع شده بود و الان دارد مراحل پایانی خویش را می گذراند.
وی ادامه داد: افراد آگاه از برنامه و تدوین برنامه بدون نگاه به گذشته نمی توانند برای آینده برنامه ریزی موفقی داشته باشند. بعنوان نمونه در مورد نگهداشت شهر تذکراتی ارائه شد و شاهد می باشیم برخی مناطق دارند جبران خلا های موجود را می کنند و امیدواریم آن مناطقی که هنوز کار را با جدیت آغاز نکردند، اقدامات اصلاحی را شروع کنند.
منبع: buylife.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب