خرید زندگی

تسهیل تردد و تعویض ریل قطارها در خط ۴ مترو تهران

تسهیل تردد و تعویض ریل قطارها در خط ۴ مترو تهران

خرید زندگی: طی یک بازه زمانی ۱۴ روزه و به سبب تعویض یکی از قطعات ریلی مهم در پایانه شهید کلاهدوز، روند عبور قطارها در خط ۴ مترو تهران تسهیل و ایمن تر خواهد شد.


به گزارش خرید زندگی به نقل از روابط عمومی شرکت راه آهن شهری تهران و حومه، مرحله اول پایانه شهید کلاهدوز، اوایل سال ۱۳۹۶ به بهره برداری رسید و در آن زمان یک کراس اوور ساده بمنظور سهولت تردد قطارها در ورودی پایانه از سمت ایستگاه شهید کلاهدوز اجرا شده بود.
حسن ایزانلو مجری خط ۴ مترو تهران در این رابطه اظهار داشت: از ابتدا هم طراحی های انجام شده برای نصب و راه اندازی یک کراس اوور دوبل برای پایانه شهید کلاهدوز انجام شده بود اما با یک کراس اوور ساده هم امکان راه اندازی مرحله اول پایانه میسر بود.
حالا بعد از بالاتر از ۹ سال، قطعات کراس اوور دوبل که در انبار موجود بوده و ارزش ریالی آن به قیمت امروز ۱۵۰ میلیارد تومان است، جایگزین کراس اوور ساده قبلی شده و این امر باوجود پیچیدگی های فنی و اجرائی، با یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده، در مدت زمان ۲ هفته عملیاتی شد. این امر البته ملاحظات دیگری هم بدنبال داشت که همچون با اهمیت ترین آنها سیستم سیگنالینگ و مونتاژ مجدد ریل سوم خط ۴ بود.
ایزانلو در قسمت دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: کل هزینه انجام شده برای این عملیات فشرده و حساس ۱۵ میلیارد تومان بود که به باعث اجرائی شدن آن، در حقیقت ۱۵۰ میلیارد تومان تجهیزات موجود در انبار (به ارزش امروز) احیاء و مورد استفاده قرار گرفت.
مجری خط ۴ در آخر از تسهیل شرایط مانور قطارها در پایانه شهید کلاهدوز و افزایش ایمنی و سرعت انتقال واگن ها در تغییر خطوط ریلی این پایانه آگاهی داد و اقدام صورت گرفته را یک ارزش افزوده شایان توجه برای پایانه مذکور قلمداد کرد.


منبع:

1405/07/18
16:46:58
0.0 / 5
3
تگهای خبر: خرید , زندگی , شركت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
لینک دوستان خرید زندگی
خرید زندگی