خرید زندگی

طرح ملی مدیریت مصرف برق برای رفع ها ناترازی اجرائی می شود

طرح ملی مدیریت مصرف برق برای رفع ها ناترازی اجرائی می شود

به گزارش خرید زندگی، رئیس سازمان بسیج اصناف اظهار داشت: طرح ملی مدیریت مصرف برق در جامعه اصناف و بازاریان بمنظور رفع ناترازی ها عملیاتی و اجرائی می شود.



به گزارش خرید زندگی به نقل از مهر، سیدهادی صالحی، رییس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و کنشگران اقتصادی کشور درمورد جلسه قرارگاه شهید سلامی با حضور اعضاء اتاق اصناف و بصورت تصویری با استان ها برگزار شد و در این نشست، مهم ترین مصوبات جلسات قبل مورد بررسی قرار گرفت و اولویت های این جلسه، ارایه گزارشهای موردنظر انجام شد.
بر اساس اعلام اتاق اصناف ایران، صالحی افزود: با عنایت به اینکه یکی از مهم ترین مسائلی که در سطح کشور با آن مواجه هستیم موضوع مصرف انرژی است، مدیریت مصرف در سطح جامعه یکی از مهم ترین اولویت های ماست و جامعه اصناف، بازاریان و تجار و کنشگران اقتصادی در مدیریت مصرف نقش به سزایی دارند.
رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و کنشگران اقتصادی اظهار داشت: طرح ملی مدیریت مصرف برق در جامعه اصناف و بازاریان با رویکرد اغنایی آماده شده است، با عنایت به اینکه در جامعه اصناف و بازاریان، حدود ۷ درصد مصرف برق کشور را داریم نقطه نظرات دریافت شده است و ان شاءالله، در آینده نزدیک این طرح با تاکید بر کاهش هزینه های مصرفی برق اصناف و بازاریان و کمک به ناترازی برق کشور عملیاتی و اجرائی می شود.

منبع:

1405/05/25
23:00:42
0.0 / 5
9
تگهای خبر: اصناف , اقتصاد , ایران , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان خرید زندگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید زندگی