جانشین فراجا:
ارتقاء اشراف اطلاعاتی باید با جدیت در دستور کار باشد
به گزارش خرید زندگی، جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ارتقاء اشراف اطلاعاتی باید با جدیت و اهتمام در دستور کار باشد و از تجربه، تسلط و تدبیر نیروها در انجام مأموریت ها استفاده گردد.
به گزارش خرید زندگی به نقل از مهر، سردار قاسم رضایی ظهر پنجشنبه در کمیسیون عملیات فراجا ویژه دهه آخر صفر در مشهد اظهار داشت: انضباط، اخلاص، ایثار، رشادت، احترام به مردم و آمادگی رویارویی با تهدیدات ویترین سرمایه پلیس خدمتگزار است.
جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: در روزهای عزاداری پایان ماه صفر، مشهد و خراسان رضوی مقصد مشتاقان تشرف و زیارت حرم مطهر رضوی است، بدین جهت تمهیدات ویژه انتظامی و ترافیکی با استفاده از منابع و حداکثر توان اطلاعاتی و عملیاتی به شایستگی در حال انجام می باشد.
وی اظهار داشت: امروز پایش و بازدید هوایی از مرزهای استان انجام شد و آن چه مشاهده شد، نشان دهنده آمادگی بسیار عالی و عزم راسخ مرزبانان غیور و کارکنان خدمتگزار پلیس رضوی بود.
رضایی اضافه کرد: در این ایام مأموریت مرزبانان و نیروی انتظامی چند برابر می شود و باید همه ظرفیت ها برای تأمین امنیت و آرامش زائرین به کار گرفته شود.
در این جلسه، سرهنگ جواد جهانشیری بسمت جانشین فرماندهی انتظامی خراسان رضوی و سرهنگ محمود ریاحی بسمت معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی منصوب شدند. بطور خلاصه، رضایی افزود: در این ایام ماموریت مرزبانان و نیروی انتظامی چند برابر می شود و باید همه ظرفیت ها برای تامین امنیت و آرامش زائران به کار گرفته شود.
منبع: buylife.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب