خرید زندگی

تهران آخر هفته بارانی می شود

تهران آخر هفته بارانی می شود

خرید زندگی: اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به ادامه آلودگی هوای تهران طی روزهای آینده از بارش باران از ظهر پنجشنبه تا عصر جمعه (11 و 12 آذرماه) درسطح استان آگاهی داد.



به گزارش خرید زندگی به نقل از ایسنا بر اساس بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی سه روز آینده، آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی با وزش ملایم باد و به سبب پایداری جو در مناطق پرتردد شهری و صنعتی، با کاهش کیفیت هوا و غبارآلود پیش بینی می شود.

از عصر چهارشنبه (۱۰ آذرماه) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابر و از ظهر پنجشنبه تا عصر جمعه (۱۱ و ۱۲ آذرماه) در سطح استان بارش باران و وزش باد در پاره ای نقاط گاهی همراه با وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و در بخش های شمالی استان بارش باران و برف در ارتفاعات مه آلود و گاهی کولاک برف مورد انتظار است.

از پنجشنبه شب تا بامدادان شنبه (۱۱ تا ۱۳ آذرماه) کاهش محسوس دما به طور متوسط بین ۵ تا ۸ درجه سلسیوس و در دامنه ها و ارتفاعات یخبندان سطح زمین پیش بینی می شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران نیز فردا (۹ آذرماه) قسمتی ابری و غبار آلود با بیشترین و کمترین دمای ۱۷ و ۸ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

آسمان پایتخت پس فردا (۱۰ آذرماه) نیمه ابری تا ابری و غبارآلود خواهد بود و دمای هوا در گرم ترین و سردترین زمان به ۱۸ و ۸ درجه سانتیگراد می رسد.





منبع:

1400/09/08
22:14:48
5.0 / 5
662
تگهای خبر: صنعت , كیفیت , مال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید زندگی