خرید زندگی
پیروز حناچی تاكید كرد:

ضرورت تعادل بخشی میان منابع درآمدی و برنامه های شهری

ضرورت تعادل بخشی میان منابع درآمدی و برنامه های شهری

اصفهان معاون اسبق وزیر و دبیر اسبق شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با اشاره به چرخه باطل عدم تناسب بین منابع درآمدی و برنامه ها در همه کلانشهرهای کشور، بر تعادل بخشی میان منابع درآمدی و برنامه ها و توجه به انضباط مالی در شهرداری ها تاکید نمود.



پیروز حناچی در رویداد تخصصی "شهر برنامه" که امروز (پنجشنبه_۴ آذرماه) برگزار شد، با اشاره به گزارشی که نمایندگان یونسکو در مسافرت به ایران در سال ۱۹۶۵ در مورد اصفهان نوشته بودند، اظهار نمود: در آن زمان خیلی از زیرساخت های امروز شهر اصفهان وجود نداشت، اما در آن گزارش به حفظ بافت تاریخی اصفهان سفارش شده بود که بعدها نتایج این گزارش در سند چشم انداز اصفهان مورد استفاده قرار گرفت.

وی داشتن سند چشم اندازی که همه گروههای ذی نفع نسبت به آن اتفاق نظر داشته باشند را برای تحقق بخشی به چشم انداز بسیار موثر دانست و اضافه کرد: سند چشم انداز ضمن این که باید چند قدم دورتر باشد و ایجاد انگیزه کند، باید تحقق پذیر نیز باشد و امکانات و اقدامات آتی ما را تنظیم کند. امروز اگر از مردم اصفهان پرسیدند چشم انداز شهر چیست باید حداقل به یکی دو برنامه آن اشاره کنند، و در این میان اساسا زاینده رود یکی از دلیلهای سرزندگی، شادابی و آرامش مردم اصفهان و مورد خواسته آنها است که باید جزو اهداف چشم انداز باشد، در عین حال که تحقق پذیری نیز باید در نظر گرفته شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به این که در اجرای هر برنامه کوتاه مدت و بلندمدت در سطح شهر مشکلاتی داریم، اظهار داشت: یکی از اشکالات اصلی این است که دخل و خرج شهر متناسب نیست و آرزوها با منابع همخوانی ندارد، بطوریکه تا حالا کمتر سعی شده بین منابع و برنامه های شهر تعادل برقرار شود.

حناچی با تاکید بر این که شهرهای ما باید از عوارض سالم و پایدار و منابعی برخوردار باشند تا به ازای آن بتوانند خدمات مناسبی به شهروندان ارائه کنند، اظهار داشت: در این صورت شرایط پایداری در شهر خواهیم داشت، اما شهر برای جذب سرمایه به منابع مختلفی نیاز دارد و برای انجام این ماموریت نیازمند افرادی هستیم که این تفکر را قبول داشته باشند، در عین حال که تراز بین هزینه ها و درآمدها و شفاف سازی آنها بسیار موثر است.

وی با اعلان اینکه عدم تناسب بین منابع و برنامه ها فقط مشکل اصفهان نیست و در همه شهرهای کشور این مشکل وجود دارد، اشاره کرد: برای اختتام چرخه باطل عدم تناسب بین منابع درآمدی و برنامه ها که در شهرها وجود دارد نیازمند افق دید کوتاه مدت و بلندمدت و افرادی هستیم که به این نگاه اعتقاد داشته باشند تا چرخه هدایت کننده ای در شهر شکل گیرد.

حناچی افزود: شهر نمی تواند شعار انسان گرایی و توسعه فضای انسانی را بدهد، اما بیشترین حجم منابع را در توسعه شریان های دیگر هزینه کند. بعنوان مثال برای دو هدف مقابله با آلودگی هوا و ترافیکی که مشکل همه کلانشهرهای کشور است راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی وجود ندارد و امروز همه شهرهای توسعه یافته دنیا به این سمت حرکت کرده اند.

به گزارش خرید زندگی به نقل از ایسنا، معاون اسبق وزیر و دبیر اسبق شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با اشاره به این که اصفهان شهری است که ثبت جهانی شده است، اظهار داشت: شهری که برند جهانی دارد متعلق به همه جهان است، بر این اساس مدیران شهری اصفهان باید نگاه جهانی داشته باشند و برای توسعه و برنامه ریزی اثری که ثبت جهانی است می بایست از خرد جمعی استفاده کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه به مدیران شهر اصفهان سفارش کرد انضباط مالی و ایجاد تعادل بین درآمدها و هزینه ها را در دستور کار خود قرار دهند و اشاره کرد: باتوجه به توسعه تکنولوژی و فناوری اطلاعات باید هر لحظه بتوان بیلان درآمد و هزینه شهر را در اختیار مردم قرار داد. امیدوار هستم با این نگاه در دوره ی جدید برنامه ریزی برای شهر اصفهان شاهد تفاوت در تحقق پذیری کیفیت شهر برای مردم باشیم.




1400/09/04
20:23:40
5.0 / 5
506
تگهای خبر: آرام , خدمات , زندگی , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
خرید زندگی