خرید زندگی
معاون شهردار تهران:

مشكلات تهران از مسیر هوشمندسازی قابل حل شدن است

مشكلات تهران از مسیر هوشمندسازی قابل حل شدن است

خرید زندگی: معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران با اشاره به مشكلات پایتخت در زمینه آلودگی هوا و ترافیك پرحجم اظهار داشت: تلاش مان این است كه این مشكلات را از راه نوآوری در خدمات شهری و ارتقای هوشمندسازی حل نماییم.



به گزارش خرید زندگی به نقل از ایسنا، سكینه اشرفی با دیاه ناتالیسا - معاون وزیر امور اداری اندونزی در محل رصدخانه شهری تهران دیدار و درباب روند هوشمندسازی در تهران و استفاده از تجربیات مشترك طرف اندونزیایی گفتگو نمود.

اشرفی، در این دیدار با اشاره به جمعیت بیشتر از ۸ میلیونی تهران توضیح داد: با وجود اینكه تهران ۱۶ درصد جمعیت كشور را به خود اختصاص داده اما حدودا ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) كل كشور در تهران تمركز دارد.

وی افزود: حدود ۷۰ درصد از چرخش اقتصادی شهر تهران در بخش خدمات تمركز دارد.

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران در ادامه مشكلات این شهر را مانند سایر شهرهای بزرگ دنیا توصیف كرد و اظهار داشت: تهران هم مانند خیلی از كلانشهرهای دیگر دارای مشكلاتی مانند آلودگی هوا و ترافیك پرحجم است؛ البته تلاش مان این است كه این مشكلات را از راه نوآوری در خدمات شهری و ارتقای هوشمندسازی حل نماییم.

به گفته اشرفی، برای این منظور دو سال است كه در راه احداث شهر هوشمند در تهران قدم گذاشتیم و در حال فراهم كردن ارتقای شفافیت مالی، نوآوری در شهر و ارتقای هوشمندسازی در شهر هستیم.

وی درانتها ابراز امیدواری كرد كه بتوانیم از تجربیات اندونزی در زمینه هوشمندسازی استفاده نمائیم.

توسعه مسیریاب هوشمند رایا در تهران

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران هم در این دیدار، به معرفی بخش های مختلف اطلاعاتی رصدخانه شهری تهران پرداخت و در توضیحاتی اظهار داشت: رصدخانه شهرداری تهران مهم ترین مركز جمع آوری داده های مورد نیاز برای خدمات رسانی در تهران است؛ در واقع مدیران شهری برمبنای اطلاعات این رصدخانه تصمیم گیری های مهم شهری را انجام می دهند.

محمد فرجود با اشاره به اینكه یك نقشه هوایی و سه بعدی از شهر تهران تهیه شده است، اضافه كرد: در این نقشه، به صورت هوشمند اطلاعات مختلف مكانی و داده های جمعیتی شهر پیاده سازی شده تا در یك نگاه كلی، اطلاعات مورد نیاز و به روز را در اختیار مدیران شهری قرار دهد.

وی با اشاره به اینكه در تلاش هستیم تا تهران را به شهر هوشمند برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان تبدیل نماییم، اظهار نمود: سامانه های مختلف شهری در حوزه شفافیت اطلاعاتی، حساب كاربری و خدمات شهروندی، مركز پردازش و تدوین مسیریاب هوشمند تهران با عنوان «رایا» تابحال تهیه و در اختیار ذی نفعان قرار گرفته است.

فرجود با اشاره به خاصیت های سامانه های شهری افزود: سامانه تهران من، مهم ترین سامانه حساب شهروندی است كه در آن مجوز ورود به طرح ترافیك و خدمات شهرسازی به صورت برخط به شهروندان نمایش میگردد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران همین طور به برشمردن مزیت های سامانه مسیریاب هوشمند رایا اشاره نمود و اظهار داشت: در این سامانه، نقشه سه بعدی شهر تهران با استفاده از مسیریابی هوشمند و دسترسی به اطلاعات برخط ترافیكی و خطوط مترو، اتوبوس و تاكسیرانی در اختیار شهروندان قرار گرفته است و مدام در حال به روزرسانی است.

كمك دولت اندونزی به شهرداری ها

در ادامه، انواع اطلاعات موجود در رصدخانه شهری تهران در معرض دید هیات اندونزیایی قرار گرفت.

دیاه ناتالیسا، معاون وزیر در امور خدمات عمومی و بروكراسی وزارت امور اداری و اصلاحات بروكراسی جمهوری اندونزی، سپس مشاهده امكانات موجود در رصدخانه شهری تهران اظهار نمود: اندونزی ۲۴۰ میلیون نفر جمعیت دارد. بدین سبب باید از راه تكنولوژی كاری نماییم تا خدمات رسانی به مردم با كیفیت بیشتری صورت گیرد.

دیاه نتالیسا با اشاره به اینكه باید برای رفاه زندگی بیشتر شهروندان، كلانشهرها را به شهر هوشمند تبدیل نماییم، افزود: اندونزی حدود ۵۴۰ شهر دارد؛ البته در اندونزی دولت از شهرها حمایت می كند و برخی شهرها كه دارای منابع خوبی هستند، طبیعتا درآمد بهتری دارند، اما برخی شهرها كم درآمد هستند و در این زمینه دولت از آنها حمایت می كند.

وی همین طور از اینكه یك زن در رده مدیریت بالا در یك كشور اسلامی فعالیت می كند، ابراز خوشی كرد و اظهار داشت: زن ها امور را معمولا بهتر اداره می كنند و پیگیری بیشتری دارند.

سكینه اشرفی هم در پاسخ به این اظهار لطف معاون وزیر اندونزی، اظهار داشت: در مدیریت جدید شهری و سپس ۱۱۰ سال از احداث شهرداری تهران، من بعنوان اولین زن معاون شهردار انتخاب شدم. با عنایت به اینكه تهران در آینده زنانه تر می شود، تاكید داریم زنان باید در رده های مدیریتی بالا حضور داشته باشند.

در جریان بازدید از رصدخانه شهری تهران، محمد ایمان الدین - دستیار معاون سیاست گذاری و مدیریت سیستم اطلاعات و خدمات عمومی اندونزی، خامن لیز وورو سوسانتی - رئیس بخش معاونت خدمات عمومی و رحمت رئیس بخش معاونت خدمات عمومی خانم دیاه ناتالیسا معاون وزیر در امور خدمات عمومی و بروكراسی وزارت امور اداری و اصلاحات بوركراسی جمهوری اندونزی را همراهی كردند. اوكتاوینو علیمودین سفیر جمهوری اندونزی در ایران هم این هیات اندونزیایی را همراهی می كرد.




1397/10/08
13:53:40
5.0 / 5
4547
تگهای خبر: تولید , خدمات , دولت , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
خرید زندگی